Videreutvikling og skalering

I en mer moden og etablert fase er man nødt til og se hvilke små justeringer man hele tiden kan gjøre for å utnytte potensialet og kapasitet man har.

Etablering og oppstart

I en oppstartsfase er man gjerne sårbar og det er viktig at man tar riktige valg og legger tilrette for en bærekraftig driftsmodell. Vi har en solid driftsmodell som har vist seg og funke, og som er skalerbar over tid. I oss finner du en samarbeidspartner som kan være med i en oppstartsfase, enten som konsulent, deleier eller eier.

Oppkjøp

Oppkjøp gir mulighet for tidligere eiere å realisere sine investeringer og muliggjøre en smidig overgang til nye muligheter. Ved å bli en del av større organisjon kan man få tilgang til økte ressurser, kompetanse og støtte som kan bidra til en mer bærekraftig driftsmodell. Vi har god erfaring på og overta eksisterende sentere og videreutvikle driften av disse sentrene.

Konsulentvirksomhet

Vi tilbyr bistand på drift, hvor vi aktivt går inn i din bedrift og ser på eventuelle tiltak som kan gjøres for og utnytte potensiale og kapasitet bedriften har. Vi hjelper med og utvikle en bærekraftig driftsmodell, før vi trekker oss ut og lar dere fortsette driften videre.

12

Treningssentre

3343

Medlemmer

Våre treningssentre

CrossFit sentre

Feelbox sentre

Functional Fitness sentre

Vår visjon

Vi ønsker og tilby alle våre medlemmer dagens beste time.

Våre verdier

Vi er en kompetansebedrift, vi skal ha høy treningsfaglig kompetanse.

Vår fordel

Vi har lang erfaring med utvikling og drift av treningsentere av ulike størrelse. Vi forstår at hvert senter er unikt.

Vårt mål

Vi har som mål å etablere funksjonell trening som en sentral del av treningsbransjen i Norge.

Kontakt oss

Tekst?

    Functional Fitness Group AS

    Orgnr.